CARBON LASER FACIAL

Diepe reiniging van de huid? Ga voor de Carbon laser facial!

Er is een nieuwe effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid, namelijk de Carbon laser facial. Het zuiveringsproces heeft een bijzonder gunstig effect bij verschillende huidproblemen zoals rimpels, grove poriën, acne en littekens. Daarnaast wordt de huid hersteld van binnenuit en zorgt het voor extra elasticiteit. Hierdoor wordt de opperhuid en het bindweefsel sneller vernieuwd, de huid verstevigt en de fijne lijntjes verminderd.

Huidproblemen? Weg ermee!

De Carbon laser facial is effectief bij:

– Verminderen van rimpels
– Verminderen van grove poriën
– Littekenweefsel
– Acne littekens verminderen
– Herstellen van een vette huid
– Verhogen van de collageen productie
– Verbeteren van de doorbloeding
– Pigmentvlekken
– Mee-eters

Hoe?

We beginnen altijd met het reinigen van de zone, zoals bijvoorbeeld het gezicht. Hierna wordt het carbonmengsel aangebracht op de huid. Deze is verrijkt met vitaminen en mineralen. Wanneer het is ingewerkt wordt het carbon met behulp van de ND-YAG laser verwijderd. Deze behandeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling.

Door de ND-YAG laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het direct verdampt. Tijdens dit proces worden dode huidcellen en onzuiverheden meegenomen. Dit zorgt voor zuivering en vernieuwing van de huid. De specialiste verwijderd de laatste restjes en reinigt de huid opnieuw. Tot slot wordt de behandeling afgesloten met een herstellende en hydraterende crème van Dermalogica.

Voor wie?

De Carbon laser facial is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot rijpe huid. Zeker bij de acne huid zal deze behandeling uiterst effectief zijn. Het carbonmengsel in combinatie met het filter en de flits van de YAG laser zorgen ervoor dat de bacteriën die de acne veroorzaken worden uitgedroogd. Littekens die ontstaan zijn door acne zullen ook verbeterd worden met de Carbon laser facial. Doordat deze behandeling effectief is bij de meest uiteenlopende huidproblemen maakt dat deze behandeling voor iedereen een positief effect kan hebben.

Benieuwd geworden?

Kom gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierin kunnen we jouw wensen bespreken, adviseren en informeren over de behandeling.

Share This