bodyshaping

Snel, effectief en pijnloos. Dat is de Body Shaping van Just Slim.

Door middel van elektromagnetische golven verdwijnt alle overtollige vet die je maar niet kwijt kunt raken middels een dieet of fitness. Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar en meetbaar.

Just Slim | Body Shaping is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van elektromagnetische golvenkomt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken.

De behandeling kan worden toegepast op de billen, dijen, flanken (love handles) en armen. Met Just Slim | Body Shaping haal je indrukwekkende resultaten die zichtbaar en meetbaar zijn vanaf de eerste behandeling.

Just Slim Body Shaping

1 behandeling van 74,50 nu: € 39,00

of  4 behandelingen van 298,00  nu: € 139,50

BODY SHAPING BEHANDELING – HOE WERKT HET?

Door middel van elektromagnetische golven verdwijnt alle overtollige vet volledig. Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar en meetbaar.

Gemiddeld heb je 4 behandelingen nodig per zone. Dit aantal kan oplopen tot 8 behandelingen indien de afmetingen groot zijn of meerdere zones aanwezig is. Per behandeling kun je 1 of 2 zones laten behandelen, de behandeling duurt maximaal 30 minuten.

De Just Slim | Body Shaping is revolutionair en nieuw in Nederland! Het is niet nodig om voedingssupplementen (pillen) te slikken of iedere dag in de sportschool te trainen. Just Slim is afvallen zonder moeite.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
  • Vooraf intakegesprek
  • Vermindering van vetcellen
  • Zeer effectieve behandeling met direct meetbaar resultaat
  • Goed herstellend vermogen van de huid
  • Blijvend resultaat 
 • Behandeling is pijnloos
 • Geen hersteltijd nodig

Vraag naar onze speciale pakketprijzen!

IS JUST BODY SHAPING GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

Just Slim | Body Shaping is volkomen veilig. Het is een zeer geschikte methode om kleine probleemzones vet te verwijderen. Zwanger geworden? Tijdens je zwangerschapsperiode behandelen wij niet.  Weet je niet zeker of de bovenstaande behandeling geschikt is voor je? Maak dan eerst een afspraak voor een intake.
Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Wij adviseren om veel water te drinken na de behandeling en de dagen erna. Dit is belangrijk om de afvalstoffen die zijn vrijgekomen via een natuurlijke manier te laten afvoeren.

HOEVEEL BEHANDELINGEN?

Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een Just Slim | Body Shaping bestaat in de meeste gevallen uit 4 tot 8 behandelingen per zone. Het is aan te raden om een keer per half jaar een herhaal behandeling te laten plaatsvinden.