TREATMENTS

behandelingen

FACIAL - DERMALOGICA

Dermalogica is al jarenlang pionier in het samenstellen van innovatieve formules voor de producten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet comedogeen. Ze bevatten geen afsluitende minerale oliën, noch lanoline, gedenatureerde alcohol en chemische geur- en kleurstoffen. Dermalogica is sterk gericht op huidverbetering op zowel korte als lange termijn.

Carbon laser facial behandeling

De Carbon laser facial behandeling is een nieuwe effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid. Het zuiveringsproces helpt bij het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne, littekens en het herstellen van de huid. De carbon laser behandeling werkt van binnenuit, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser behandeling geeft al zichtbaar resultaat! Lees meer.

Kies uit

1 behandeling van 199,00 nu: € 44,50

of  een kuur van 3 behandelingen van 597,00  nu: € 124,50

MICROZONE

Weinig tijd en wil je snel tussendoor een behandeling met een specifiek aandachtspunt, of gewoon een korte onderhoudsbehandeling tussen jouw vaste uitgebreidere behandelingen door? Bij Just Wellness bieden wij microzone behandelingen aan die jouw probleemzone verhelpen zodat je weer een fris en zelfverzekerde uitstraling hebt. 

HOE WERKT HET?

Een snelle, doelgerichte aanpak voor uw belangrijkste huidprobleem in een 20 minuten durende intensieve behandeling plus 10 minuten advies. De focus ligt niet op het hele gezicht zoals bij de Face Treatments, maar op één bepaalde zone of op één conditie.

ONZE MICROZONE BEHANDELINGEN

Microzone eye rescueis een korte behandeling dat de huid rondom de ogen weer hydrateert. De behandeling helpt bij het verminderen van donkere kringen, zwelling en fijne lijntjes.

Microzone flash exfoliation is een korte intensieve exfoliatie (peeling) dat de huid verstevigd en vernieuwt. Je huid zal er weer fris en stralend uitzien na de behandeling!

Microzone blackhead reliefreinigt en zuivert de vette huid en pakt comedonen en puistjes direct aan.

Microzone rapid spot clearingbehandeling helpt de huid om weer volledig te herstellen. Denk hierbij aan wondgenezing, zuivert ontstekingen en rode pukkels.

Microzone lip renewalbehandeling herstelt en verzacht de lippen en vermindert de fijne lijntjes rond de mond.

KIES UIT

Microzone eye rescue

Microzone flash exfoliation

Microzone blackhead relief

Microzone rapid spot clearing

Microzone lip renewal

JUST SLIM-BODYSHAPING

Snel, effectief en pijnloos. Dat is de Body Shaping van Just Slim. Door middel van elektromagnetische golven verdwijnt alle overtollige vet die je maar niet kwijt kunt raken middels een dieet of fitness. Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar en meetbaar. Lees meer.

KIES UIT

Zone dijbeen

Zone billen

Zone lovehandles

Zone armen

JUST SLIM-ANTI CELLULITE

Snel, effectief en pijnloos. Dat is de anti cellulite behandeling van Just Slim. Door middel van elektromagnetische golven verdwijnt alle overtollige vet volledig. Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar en meetbaar. Lees meer.

KIES UIT

Zone dijbeen

Zone billen

Zone lovehandles

Zone armen

Tattoo verwijderen

Reken nu af met je ongewenste tatoeage bij Just Wellness.

Tatoeages kunnen een mooie betekenis of versiering zijn op het lichaam. Toch kan het zijn dat je na verloop van tijd spijt hebt van een tattoo, of de tattoo gewoon weg niet is geworden zoals je had gehoopt. In dit geval is een laserbehandeling de beste optie om je tattoo te verwijderen.Lees meer.

Kies uit

1 tot 5 cm² voor € 49,-

5 tot 10 cm² voor € 79,-

10 tot 20 cm² voor  € 99,-

(*Alle bovenstaande prijzen zijn eenmalige kosten voor een onbeperktpakket. Hierin zitten alle behandelingen inbegrepen, er komt dus niks extra’s bij.)

 

MANICURE - PEDICURE - OPI GELCOLOR

Mooi verzorgde nagels met een kleur die minimaal 14 dagen blijft zitten, dat is OPI Gelcolor. Tijdens de behandeling beginnen we met het in model vijlen van je nagels en het verzorgen van je nagelriemen. Vervolgens kun je kiezen uit onze ruime collectie kleuren. Lees meer.

MASSAGES

Voor een heerlijke en unieke ontspanning boekt u een massage bij ons.

MASSAGE

Onze massages zijn ook in duo-vorm te boeken! Klik hier voor meer informatie.